رئيسة الاتّحاد العالمي للفنانين المبدعين تزور المدرسة النموذجية طباعة

زارت الفنانة التشكيلية " بو سك لي " رئيسة الاتحاد العالمي للفنانين المبدعين للقرن الحادي والعشرين المدرسة النموذجية؛ للاطلاع على الأعمال الفنية فيها، حيث أشادت بالجهد الذي تبذله معلمات التربية الفنية والطالبات وإنتاجهن الفني من لوحات وأعمال يدوية. ورأت الفنانة "بو سك لي" ضرورة إقامة تبادل فني بين مدارس فنية في كوريا والمدرسة النموذجية لجامعة اليرموك.

هذا وستقوم الفنانة "بوسك لي" بزيارة أخرى للمدرسة من أجل دراسة مزيد من المقترحات لتطوير الجانب الإبداعي الفني فيها، ولمن يرغب بالتعرّف على الفنانة تاليا التعريف بها:

Bo Suk Lee is an artist of visual, installation artist, and exhibtion performance planner as well as the president of International Creative Artists Assoociation (21CICAA) and the Chairman of board of WCAA (World Culture Artists Association, Inc) which has over 300 members in 70 countries. She completed in the painting style from I.Repin Academy in St. Ptersburg.

She has been planning, holding, and participating in many internal and external events such as the International Biennale, International Art Symposium International Art Workshop , International Art Seminar and so forth. In addition , she has held 31 private exhibtions; many institutions and individuals in numerius countries inclding China, Russia, America, Germany, Italy, Austria, Belgium, Japan, Netherlands, Finland, Poland, Lithuania, Latvia, India, Croatia, Korea, and so forth, hold her work.